Nieuws & Verslagen

Verslagen

Nadat alle voorbereidingen waren getroffen, kon om half 1 de finale dag dan eindelijk beginnen. Het wisselvallige weer werkte in het begin van de middag niet echt mee. Keiharde regen, sneeuw en hagel maakten het niet heel aangenaam, maar als snel brak het zonnetje door en mochten wij verder niet klagen.

De wedstrijden waren op zijn minst spannend te noemen. De teams ontliepen er elkaar nauwelijks en dit was vooral te zien in de halve finales en finales, waar de emoties soms hoog opliepen. Dit zorgde wel voor hele spannende wedstrijden. Er werd niet alleen hard gestreden, maar er werd ook goed voetballen laten zien.

 

Eindstand:

Danny Bakker League

1.       Vatelschool

2.       Johan de Witt

3.       Segbroek College

Fair play: Johan de Witt

 

Tom Beugelsdijk League

1.       Edith Stein

2.       Hofstad mavo

3.       SG Zuidwest

Fair play: Roemer Visscher

 

Ruben Schaken League

1.       Lyceum Ypenburg

2.       Roemer Visscher

3.       Segbroek college

Fair play: Flex College

 

Lineth Beerensteyn

1.       Roemer Visscher 1

2.       Hofstad mavo

3.       Roemer Visscher 2

Fair play: Hofstad mavo

 

Volgend seizoen staat er gewoon weer een nieuwe editie van de VO Voetbal League op het programma. Wij hopen dat iedereen weer meedoet om het nog succesvoller te maken.

 

Op zondagochtend 24 april kwam ook bij ons het trieste nieuws binnen dat Mohamed Achahbar op 15 jarige leeftijd is overleden. Vanuit ADO Den Haag in de Maatschappij willen wij onze steun betuigen aan familie, vrienden en kennissen. Voordat de finaledag van start ging werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Mohamed Achahbar. Sport verbindt, en dat blijkt eens ter nimmer waar te zijn. Het team van Mohamed was aanwezig maar dit was niet vanzelfsprekend. Na enige twijfel hadden ze besloten om toch te spelen, of om in de woorden van het team te spreken: ''Te strijden voor Mo!’’ De finale werd net verloren, wel wonnen ze de fair play prijs. Dit vanwege sportief gedrag, positieve instelling en omdat wij het onwijs waardeerden dat zij aanwezig waren ondanks deze trieste gebeurtenis. ADO Den Haag in de Maatschappij wenst de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe.

 

 

 

 

 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia