Nieuws & Verslagen

Verslagen

In het eerste weekend van maart stond de 3e ronde op het programma van de VO Voetbal League. Alle teams die in actie kwamen waren aanwezig en ook vrijwel allemaal met het complete team. Iedereen had er dus zin in en deze strijdlust zagen we terug in de wedstrijden. De onderlinge duels gingen hierdoor aardig gelijk op, waren spannend en leuk om te zien!

In ronde 3 werden er wedstrijden gespeeld uit de Danny Bakker League, Tom Beugelsdijk League en Lineth Beerensteyn League.

Enig minpuntje, aan de voor de rest sportieve zondag, kwam aan het eind van de staart. De laatste wedstrijd in de Lineth Beerensteyn League tussen Diamant College en Roemer Visscher 2 heeft het einde niet gehaald. Alhoewel de eerste wedstrijd juist heel erg fanatiek en sportief werd beleefd. Onder luid meelevende en enthousiaste mede-speelsters op de bank en op het veld, en daarnaast ook nog eens het publiek wat hieraan vrolijk mee deed, was de wedstrijd tussen Roemer Visscher 2 en Hofstad uitermate leuk om naar te kijken. De tweede wedstrijd in de Lineth Beerensteyn was juist het tegenovergestelde en dan voornamelijk de 2e helft. Vlak na rust ontstond er wat onenigheid tussen beide teams wat ietwat escaleerde en hierdoor de emoties hoog opliepen. Verder voetballen was niet verstandig, dus floot de scheidsrechter maar af. Beide teams gingen vol voor de winst, maar netjes blijven en respectvol met elkaar omgaan zijn belangrijke aspecten tijdens de VO Voetbal League. Dit was in de laatste wedstrijd van de dag jammer genoeg niet meer aan de orde.

Desondanks was het verder weer een leuke voetbalmiddag en wordt dit voortgezet voor de volgende ronde dat op 13 maart gespeeld wordt!

 

Uitslagen:

Danny Bakker League (O14-O15 J/M) 3e ronde:

Vatelschool – Segbroek College                                                              6 - 2

De Einder – SG Zuidwest                                                                      7 - 5

Maris College – Roemer Visscher                                                             0 - 4

Tom Beugelsdijk League (o15 J) poule A 3e ronde:

Lyceum Ypenburg 1 – Segbroek College                                              1 - 1

Lineth Beerensteyn League (o15 M) 2e ronde:

Roemer Visscher 2 – Hofstad mavo                                                      4 - 1

Lineth Beerensteyn League (015 M) 3e ronde:

Diamant College – Roemer Visscher 2                                                  Niet uitgespeeld

 

 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia