Nieuws & Verslagen

Verslagen

Zondag 10 januari 2016, was het dan eindelijk zover! De eerste wedstrijden van de VO Voetbal League werden gespeeld in de sporthal van het Roemer Visscher College. Op het programma stonden de eerste competitiewedstrijden in de Tom Beugelsdijk League (o15 J prestatief) en de Ruben Schaken League (o17 J prestatief).

Ondanks de goede voorbereiding, is er toch een miscommunicatie geweest waardoor de 1e wedstrijd in de Tom Beugelsdijk League tussen het Diamant College en Edith Stein College niet door kon gaan. Deze wedstrijd zal op zondag 24 januari worden ingehaald! Hou de website goed in de gaten voor de tijden. Om de spelers van het Diamant College (die stonden te trappelen om te mogen spelen) niet helemaal voor niets naar de sporthal te hebben laten komen, werd er op het laatste moment een oefenwedstrijd ingelast tussen het Diamant College en de teams van Hofstad mavo 1 en Lyceum Ypenburg 1 (allebei de teams 1 helft tegen het Diamant College! Waarvoor DANK!)

Na deze ingelaste oefenwedstrijd werd er dan toch afgetrapt voor de eerste wedstrijden in de VO Voetbal league. De eerste wedstrijd tussen Hofstad Mavo 1 en Lyceum Ypenburg was meteen een heerlijke wedstrijd die tot het laatste moment spannend bleef. Ook de wedstrijden erna waren leuk om naar te kijken en het allerbelangrijkste de teams speelden allemaal fanatiek maar zeer sportief!!

Dit geeft ons als organisatie een zeer goed gevoel en wij kijken uit naar de volgende wedstrijden!

De volgende wedstrijden uit de Tom Beugelsdijk League en Ruben Schaken League worden gespeeld op zondag 31 januari! Het complete speelschema, incl. tijden staat op de website

Uitslagen gespeelde wedstrijden Tom Beugelsdijk League:

Hofstad mavo 1 - Lyceum Ypenburg 1 3 - 2
SG Zuidwest - Hofstad mavo 3 10 - 1
Hofstad mavo 2 - Roemer Visscher 2 – 5

Uitslagen gespeelde wedstrijden Ruben Schaken League:

De Einder - Diamant College 2 – 1
Edith Stein 1 - Roemer Visscher 1 4 – 1
Johan de Witt - Lyceum Ypenburg 3 – 3
Roemer Visscher 2 - Segbroek College 4 – 3

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia