Nieuws & Verslagen

Verslagen

Op vrijdag 12 januari was het tijd voor speelronde 3 in de Nadine Noordam League. Er werden dit keer twee wedstrijden afgewerkt, waarin prachtige goals te zien waren!

Er werd afgetrapt met de wedstrijd tussen Segbroek College en het Heldring College. Een mooie wedstrijd, waar het eigenlijk gedurende de hele wedstrijd niet zeker was wie zou gaan winnen. Uiteindelijk was het Heldring College effectiever met de kansen die het kreeg en grepen zij de overwinning: 1-4.  

Hierna was het de beurt aan het Diamant College 2 en de Roemer Visscher. Ook in deze wedstrijd weer de nodige kansen en een erg gelijk opgaande wedstrijd. In deze wedstrijd waren de kansen zo eerlijk verdeeld, dat de eindstand dit ook weergaf. Het werd 1-1. Een prachtige wedstrijd!

Er zou nog een wedstrijd worden gespeeld tussen De Einder en het Diamant College 1. Deze wedstrijd werd helaas omgezet in een reglementaire overwinning voor het Diamant College 1, vanwege het niet op komen dagen van De Einder. Een 0-5 uitslag was dan ook het gevolg.

Wanneer je nou als speler of als team weet dat je niet kan komen opdagen, meld dit dan op tijd bij je docent. Wanneer een docent dit op tijd doorgeeft, heeft het geen consequenties voor dit team. Want een reglementaire 5-0 nederlaag betekent niet alleen geen drie punten, maar ook nog is een doelsaldo wat moeilijk op te halen is. Voorkom deze problemen!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia