Nieuws & Verslagen

Verslagen

Op vrijdag 15 december was het tijd voor speelronde 3 in de Lex Immers League. Dit keer was de locatie weer de prachtige sporthal van het Roemer Vischer. Deze sporthal blijkt een garantie voor doelpunten, want alle wedstrijden boden weer het nodige spektakel!

De avond werd afgetrapt met de wedstrijd tussen Segbroek College 2 en Johan de Witt. Een erg gelijk opgaande wedstrijd, met de nodige kansen. Uiteindelijk trok het Segbroek College 2 aan het langste eind: 2-1.

Hierna was het de beurt aan het SG Zuidwest 2 en de Vatelschool. Ook in deze wedstrijd weer de nodige kansen, maar in deze wedstrijd leverde deze kansen ook doelpunten op! Uiteindelijk maar liefst 9! Alleen waren deze doelpunten niet eerlijk verdeeld. De Vatelschool kroonde zich tot verdiende winnaar met een 3-6 overwinning.

De derde wedstrijd van de avond was de wedstrijd tussen Edith Stein 2 en Hofstad Mavo. Hofstad Mavo bleek een maatje te groot en zegevierde met 2-10. Wel moet hierbij worden aangetekend dat Hofstad Mavo 2 gele kaarten kreeg wegens aanmerking op de leiding. Het gevolg hiervan was dat Hofstad Mavo minder punten krijgt als de tegenstander, want er gingen 4 punten van het puntentotaal af.

Tot slot was er nog de wedstrijd tussen het Maris College en het Diamant College 2. Hier liet het Maris College niets aan het toeval over. Er werd goed samengespeeld en zakelijk verdedigd. Dit leverde uiteindelijk een 7-0 overwinning op voor het Maris College. Wel een gaat er een groot compliment naar het Diamant College 2, die niet opgaven ondanks de score.

Een doelpuntrijke avond, met goed voetbal en vele hoogtepunten. Wel moet benadrukt worden dat het belang van sportief gedrag gigantisch is. Want puntaftrek ligt op de loer. De scheidsrechter kan ook wel is een foutje maken, het zijn maar mensen! 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia