Nieuws & Verslagen

Verslagen

Verslag 2e speelronde Nadine Noordam League

Vrijdag 1 december was het tijd voor de tweede speelronde in de Nadine Noordam League. Doordat de sporthal in de sportcampus wegens omstandigheden niet beschikbaar was, moesten we voor de wedstrijden uitwijken naar de sporthal van het Roemer Visscher College.

 Themabijeenkomsten over gezonde leefstijl goed bezocht!!

Voorafgaand aan de wedstrijden werden er themabijeenkomsten georganiseerd door Hafida Leri die namens de GGD Haaglanden voorlichting gaf over een gezonde leefstijl. Tijdens deze interactieve sessies werd er aan de meiden verteld hoe belangrijk het is om gezond te leven. Niet alleen werd er iets verteld over het eten van voldoende fruit, maar de meiden mochten ook proeven en zelf ervaren wat ze lekker vonden! Na afloop gaven de meiden aan dat ze goed op zouden letten dat ze voortaan voldoende groente en fruit zouden eten en dat ze wat vaker water zouden drinken in plaats van frisdrank!

Goed bezig dames!!

 Spannende topper tijdens 2e speelronde Nadine Noordam League

Na de themabijeenkomsten was het tijd voor de wedstrijden, de eerste wedstrijd van de avond werd gespeeld tussen de meiden van de Einder en het Segbroek College. Een leuke wedstrijd die eindigde in een 3-0 overwinning voor de Einder. De tweede wedstrijd ging tussen het Diamant College 2 en het Johan de Witt College. Dit was een spannende wedstrijd die met 4-2 werd gewonnen door Diamant College 2. De derde wedstrijd van de avond was een heuse topper tussen het Heldring College en de winnaars van vorig jaar de Hofstad Mavo. Ondanks het verlies van één van de sterspeelsters van vorig seizoen (die de overstap heeft gemaakt naar het Heldring College) speelde de Hofstad Mavo een uitstekende wedstrijd die ze met 1-3 wonnen! Een heerlijke wedstrijd voor de neutrale toeschouwers met in beide teams een aantal zeer goede speelsters waar we deze competitie zeker nog van gaan genieten. De laatste wedstrijd van de avond was die tussen het Edith Stein College en JGZL. Dit was een wedstrijd waarin goed te zien was dat JGZL al een aantal jaren met elkaar speelt, zij konden elkaar makkelijk vinden en liepen dan ook uit naar een 0-8 overwinning!

De Nadine Noordam League wordt na de kerstvakantie op vrijdag 12 januari weer hervat! Wij wensen de teams dan ook alvast fijne feestdagen en een goede vakantie toe!

 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia