Nieuws & Verslagen

Verslagen

Na het spektakel van speelronde 1, was het vrijdag 24 november tijd voor speelronde 2 in de Lex Immers League! Dit keer was er geen evenement in het Zuiderpark, dus werd er gewoon in de sportcampus afgetrapt. En ook deze keer leverde de Lex Immers League spektakel op!

Er stonden vier wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd ging tussen het Hofstad Mavo en het Johan de Witt College. Een spannende en gelijk opgaande wedstrijd, die uiteindelijk werd beslist in het voordeel van Hofstad Mavo: 3-2.

De tweede wedstrijd was tussen het Edith Stein en het Diamant College 1. Hier liet het Diamant College 1 zien dat het beschikt over iets meer individuele kwaliteiten. Ondanks dat het Edith Stein niet opgaf en bleef knokken, eindigde deze wedstrijd in een 0-3 overwinning voor het Diamant College 1.

Het Diamant College was met twee teams afgereisd naar het Zuiderpark. Het Diamant College 3 trof de Vatelschool in de derde wedstrijd van de dag. Een felle wedstrijd met een aantal mooie doelpunten. Uiteindelijk trok de Vatelschool aan het langste eind: 1-4.

Tot slot speelden het Maris College tegen het Heldring College. Dit was bij uitstek het meest doelpuntrijke duel. Maar liefst negen doelpunten in totaal! Uiteindelijk wist het Heldring College te zegevieren met 3-6.

Na afloop van de Lex Immers League, was het de bedoeling dat er wedstrijden in de Danny Bakker League gespeeld werden. Helaas konden deze wedstrijden niet doorgaan vanwege een losgeschoten plafondplaat in de sporthal. De wedstrijden die gepland stonden, zullen in een later stadium worden ingehaald.

Ondanks het niet doorgaan van de wedstrijden in de Danny Bakker League, werden de themasessies over gezondheid wel bijgewoond door de spelers. Iedereen deed goed mee en daarvoor verdienen ze allemaal een compliment. Op deze manier werden er toch kaarten punten verdiend door de teams. Grote klasse!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia