Nieuws & Verslagen

Verslagen

Nadine Noordam League

Afgelopen vrijdag 3 november is de ADO Den Haag VO Voetbal League van start gegaan in de sporthal van de sportcampus Zuiderpark!! De eerste wedstrijd werd gespeeld tussen de teams van de titelverdediger van vorig seizoen in de Nadine Noordam League, de Hofstad Mavo en het Segbroek College. De meiden van de Hofstad Mavo maakten hun naam van titelfavoriet volledig waar door hun eerste wedstrijd met 5-0 te winnen. Naast het goede spel van de Hofstad Mavo liet ook de tegenstander het Segbroek College bij vlagen heel leuk voetbal zien waardoor zij zeker nog niet afgeschreven mogen worden in poule A van de Nadine Noordam League. De 2e wedstrijd van de avond ging tussen het Diamant College 1 en het Heldring College, die dit seizoen voor het eerst deelnemen met een meiden team aan de vo voetbal league en meteen hun visitekaartje afgaven door het Diamant College met 1-4 te verslaan. De derde wedstrijd tussen Team X en het Johan de Witt College kon door een misverstand helaas niet gespeeld worden, deze wedstrijd zal worden ingehaald op vrijdag 1 december in de sportcampus! In poule B werd de wedstrijd gespeeld tussen de meiden van het Roemer Visscher College en Edith Stein, de meiden van het RVC speelden erg sterk en lieten zich zien als een goed ingespeeld team wat al een paar jaar in dezelfde samenstelling speelt. Het Edith Stein doet dit jaar voor het eerst mee en de meiden moeten nog wat aan elkaar wennen, de potentie is ondanks de 6 – 0 nederlaag wel degelijk zichtbaar en de verwachting is dat het Edith Stein zich gedurende de competitie sterk zal verbeteren. Naast het leuke voetbal wat we gezien hebben zijn alle wedstrijden zeer sportief verlopen en dat vinden wij het allerbelangrijkste !!

Danny Bakker League

Na de wedstrijden in de Nadine Noordam League gingen wij van start met de jongens onder 16 in de Danny Bakker League. Helaas moesten wij al snel het eerste duel tussen het Flex College en de Einder stil leggen doordat een speler van het Flex College onwel werd! De situatie leek op dat moment zeer ernstig zodat wij moesten besluiten om alle wedstrijden uit te stellen. Gelukkig viel het mee met de speler van het Flexcollege en mocht hij na onderzoek in het ziekenhuis weer naar huis toe. Wij wensen hem namens iedereen van harte beterschap!! De complete eerste speelronde zal worden ingehaald op vrijdag 12 januari 2018. Het speelschema is te vinden op deze website!

Mededeling:

LET OP !!  De ADO Den Haag VO Voetbal League zal worden hervat op vrijdag 17 november met wedstrijden in de Lex Immers League (jongens onder 14), deze wedstrijden worden echter niet gespeeld in de sportcampus maar in de sporthal van het Roemer Visscher College, dus let goed op dat je naar de juiste sporthal komt!!! Het complete programma vindt je op deze website!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia