Nieuws & Verslagen

Nieuws

Na de eerste wedstrijden van zondag 10 januari j.l. in de Tom Beugelsdijk League en Ruben Schaken League, mogen nu eindelijk ook de teams uit de Danny Bakker League en de teams uit de Lineth Beerensteyn League aftrappen in Sporthal Roemer Visscher, (aan de Roemer Visscherstraat 106 (ingang TAC’90), voor hun eerste wedstrijden in de ADO Den Haag VO Voetbal League!

De eerste wedstrijden uit de Danny Bakker League starten om 11.00 uur Na de wedstrijden uit de Danny Bakker League gaan de meiden uit de Lineth Beerensteyn League van start. Deze wedstrijden starten om 13.15 uur! Als toetje wordt ook het duel uit de Tom Beugelsdijk League tussen het Diamant College en Edith Stein nog gespeeld, deze inhaalwedstrijd begint om 14.45 uur!

De vorige wedstrijden in de VO Voetbal League lieten zien dat de teams goed aan elkaar gewaagd zijn en zij schotelden het publiek een aantal zeer leuke en boeiende wedstrijden voor. Wij hopen dat ook de teams die uitkomen in de Danny Bakker en Lineth Beerensteyn League zorgen voor spectaculaire, leuke en bovenal sportieve wedstrijden!!

Wij wensen alle teams komende zondag veel succes en plezier toe!!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia