Nieuws & Verslagen

Nieuws

Roemer visscher college vs. Maris College

Het was een spannende wedstrijd, beide teams gingen in de eerste paar minuten gelijk op. Het Roemer Visscher College heeft door goed over te spelen een voorsprong gekregen op het Maris college, helaas niet voor lang want het Maris College herpakte zich en scoorde ook. In de 4e minuut scoorde het Roemer Visscher college de 2-1 waardoor zij weer op voorsprong kwamen. Na de rust begonnen beiden teams net zoals de eerste helft. Na een paar minuten scoorde het Roemer Visscher College de 3-1. Het Maris College kwam nog terug tot 3-2, maar in de laatste minuten werd het nog 4-2.

 

Edith Stein college vs. Diamant college

In de eerste 2 minuten staat het Diamant College op een 1-0 voorsprong, door een mooie assist. Waarna de eerste helft met spanning verliep, omdat beide teams erg sterk waren en gedreven om te winnen. Na de rust waren beide teams weer opgeladen en vielen aan alle kanten doelpunten waarna de wedstrijd op 4-4 geëindigd is.

 

De Einder vs. Heldring college

De wedstrijd begon spannend, beide teams scoorde één keer in de eerste helft waardoor ze met een gelijke stand de rust in gingen. Na de rust ging het Heldring College als een speer, zij wisten een aantal keer te scoren. De Einder wist door één mooie assist hun 2e doelpunt te scoren. De wedstrijd eindigde met een 15-2 voor het Heldring college waarna beiden teams aan het einde sportief een handje geschud hebben.

 

Hofstad mavo vs. Johan de wit college

De eerste helft waren beide teams zeer sterk en gingen gelijkwaardig aan elkaar op. Door mooie assists en coaching naar elkaar de eerste doelpunten vielen voor Johan de wit College. Deze spirit wisten zij vast te houden en de voorsprong uit te bouwen. Wat niet zo makkelijk ging want het Hofstad herpakte zich en wist ook te scoren. De wedstrijd eindigde met uiteindelijk in 1-6

 

Hofstad MavoHavo vs. Heldring College

Na de aftrap maakte Hofstad MavoHavo een snelle aanval en scoorde gelijk een doelpunt. Door een penalty kwam Hofstad MavoHavo maakte ze het 2-0. Heldring College kwam terug in de wedstrijd door uit een corner te scoren: 2-1. Hofstad MavoHavo voelt de spanning en gaat aanvallen, ze hadden een paar goede kansen maar het Heldring College verdedigt goed en gaat daarna gelijk in de aanval en maken een doelpunt. Hierdoor is de stand gelijk. Na de rust maakt het Heldring College gelijk een doelpunt. Vlak erna maakte ze weer een doelpunt, zo komt de stand op 4-2 te staan. Hofstad MavoHavo probeert in de laatste minuten nog een doelpunt te forceren, dit lukte! Echter weten zij dit niet nog een keer te doen en eindigt de wedstrijd in 3-4.

 

Zuid-West College vs. Roemer Visscher College

Kort na de aftrap maakte het Zuid-West College gelijk een doelpunt. Beiden teams zijn aan elkaar gewaagd, er zijn kansen over en weer. Na de rust weet Roemer Visscher een doelpunt te scoren, hierdoor staat het gelijk 1-1. Het Zuid-West College maakt het daarna gelijk 2-1. Na de aftrap maken ze weer een doelpunt 3-1. Na een paar pogingen weet het Roemer Visscher College een doelpunt te maken, maar zij weten niet meer op gelijke hoogte te komen. Eindstand: 3-2.

Maris College vs. Lyceum Ypenburg

Er wordt door beide teams goed aangevallen en verdedigd. Het Maris College heeft een paar kansen gehad maar Lyceum blijf goed verdedigen. Uiteindelijk weet het Maris College door de verdediging van Lyceum Ypenburg te breken. Na de rust weet het Maris College de score uit te bouwen tot 4-0, dit is tevens de eindstand.

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia