Nieuws & Verslagen

Nieuws

Vrijdag 13 December 2019 was het weer tijd voor de  VO voetbal league, speelronde 4 al weer.In deze vierde speelronde kwamen de Danny Bakker League en Nadine Noordam  league in actie.

Wedstrijd 1 (Nadine Noordam League ) :  Heldring College VS Hofstad  Mavo Havo ( 11-2 )

De eerste wedstrijd was nog maar net begonnen en gelijk maakt het Heldring College een mooie goal met een voorzet vanuit het midden. Het eerste deel van de wedstrijd domineert het Heldring college. Hofstad MavoHavo verdedigd met alles wat zij hebben het eigen doel. Maar dit mag niet baten. Er vallen een aantal doelpunten voor het Heldring College. Bij een stand van 7-0 weet Hofstad MavoHavo iets terug te doen. Een vrije trap ging maar net naast gaat en even later zij scoren de 7-1. Een paar minuten voor het einde van de tweede helft kreeg het  Heldring College een vrije trap op een prachtige plek, maar die missen ze helaas. De bal kaatst terug en Hofstad krijgt en zo scoren zij alsnog de 8-1. In de laatste vijf minuten wordt er nog flink gescoord. Drie keer door het Heldring College en één keer door Hofstad MavoHavo. Zo eindigt de wedstrijd in 11-2.

Wedstrijd 2 ( Nadine Noordam League ) : Johan de Witt College VS Roemer Visscher College ( 2-4)

In de tweede wedstrijd zijn beide teams aan elkaar gewaagd. De wedstrijd is net 1 minuut bezig wanneer het Johan de Witt college een kans krijgt die op de paal vliegt. Nog een kans van Johan de Witt College en het is een Goal: 1-0. Het Johan de Witt College heeft een schotkans, die word tegengehouden door de keepster. Ondanks de goal die bij het Roemer Visscher College gevallen was, wordt er goed verdedigd. Zelf creëren zij een kans en benutten die. Het publiek gaat los! Kort na deze goal een prachtgoal vanaf de middenlijn door Roemer en weer gaat het publiek los! Ook het Johan de Witt College is effectief, na een onderschepping scoren zij koelbloedig de 2-2. Daarna weet het Roemer Visscher College 2-3 te scoren. Het Johan de Witt College creëert een paar goede kansen, maar hierdoor laat het Roemer Visscher College zich niet kennen en lanceren een tegen aanval met uiteindelijk een goal! Van een rustige 1e helft naar een spectaculaire 2e helft met kansen aan beide kanten heeft het Johan de Witt College nog 3minuten de tijd om twee goals te scoren voor gelijk spel. Dit is ze alleen niet gelukt en ging het Roemer Visscher College er met de winst van door!

Wedstrijd 3 ( Nadine Noordam League ) : Diamant College VS Hofstad Mavo Havo ( 2-0 )

In de derde wedstrijd van deze dag gaat het spel in de eerste minuten gelijk op. Er word geschoten van alle kanten, maar goals vallen er niet. Dit veranderd na een mooi gespeelde aanval van het Diamant college: 1-0. Hofstad MavoHavo verdedigt hierna goed. Uit een tegenaanval weet het Diamant College ook de 2-0 te scoren. Na een overtreding krijgt Hofstad MavoHavo een penalty, maar die word tegen gehouden!! Na een harde tackle tegen Hofstad MavoHavo moet de speelster even rust nemen. De rest van de kansen werden niet meer benut. Zo eindigt de wedstrijd in 2-0.

Wedstrijd 4 ( Danny bakker League ) : Maris College VS Edith Stein College (6-0)

Het Maris College schiet uit de startblokken met een aantal kansen. Zij weten deze alleen niet te benutten. Hierna weet ook het Edith Stein College kansen te creëren. Maar het is toch het Maris College die de eerste goal maakt. Na veel kansen volgt er een hard schot van het Maris College. Het mist alleen de goede richting.
het Maris College speelt goed samen en ze zijn super snel aan de andere kant van de zaal. Dit resulteert tot twee goals snel achter elkaar. In de eerste minuten van de 2e helft scoort het Maris college ook weer twee goals, zo staat het al snel 5-0 voor het Maris College. Een vrije trap van het Edith Stein College gaat maar net naast.
Direct na deze vrije trap in de omschakeling een mooie goal in de kruising voor het Maris college. Hierna weten beide teams niet meer te scoren en eindigt de wedstrijd in 6-0.

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia