Nieuws & Verslagen

Nieuws

Naar deze vrijdag is voor alle teams weken toegeleefd...de finaledag. Het is zover....Aanstaande vrijdag start de VO Voetbal League om 16.30 met de finaledag. Hierin nemen de beste ploegen het tegen elkaar op met al uitgangspunt de titel in de competitie. Het gaat om de TITEL in de competitie. Wie mag zich als kampioen kronen? 

FINALE DAG

12-04-2019

Thuis Uit Zaal Uitslag
16:30 – 17:00 Maris College O14 Hofstad MH O14 ZAAL B

Halve finale

Lex Immers League

17:00 – 17:30 Diamant College O14 Edith Stein College O14 ZAAL B

Halve Finale

Lex Immers League

17:30 – 18:00 Zuid West College O16 Edith Stein College O16 ZAAL B Halve Finale
Danny Bakker League
18:00 – 18:30 Diamant College O16 Hofstad MH O16 ZAAL B

Halve Finale

Danny Bakker League

18:30 – 19:00 Heldring College MO17 Hofstad MH MO17 ZAAL B

Finale

Nadine Noordam League

19:00 – 19:15

Prijsuitreiking

Nadine Noordam League

19:15 – 19:45 O14 Winnaar HV 1 O14 Winnaar  HV2 ZAAL B

Finale

Lex Immers League

19:45 – 20:00

Prijsuitreiking

Lex Immers League

20:00– 20:30 O16 Winnaar  HV1 O16 Winnaar HV 2 ZAAL B

Finale

Danny Bakker League

20:45 – 21:00

Prijsuitreiking

Danny Bakker League

 

In de volgende halve finale van de Lex Immers League nemen Diamant O14 en Edith Stein O14 het tegen elkaar op. Deze ploegen ontlopen elkaar nauwelijks. In de eerste wedstrijd van het seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen. Deze wedstrijd won Edith Stein met 3-1. Diamant heeft dus wat goed te maken. Zij zullen alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen en zich te plaatsen voor de finale. Deze wordt later op de avond gespeeld.Om 16:30 starten we met de Maris College O14 tegen Hofstad MH O14. Dit belooft een waar spektakelstuk te worden. Maris College eindigde deze editie bovenaan zonder verliespunten. De ploeg liet zien over veel kwaliteit te beschikken. Dit leidde zich naar een eerste plek. Nu moet de ploeg nog twee keer winnen om de beste te zijn. Hofstad MH revancheerde zich in de helft van de competitie. Met nieuwe aanwinsten ging de ploeg na de winterstop op rooftour. De ploeg bleek onverslaanbaar en plaatste zich voor de finaledag. Wat een klapper van een wedstrijd om mee te beginnen.

Vervolgens schakelen we naar de halve finales van de Danny Bakker League waarin Zuid West en Edith Stein het tegen elkaar opnemen. Zuid West is titelkandidaat nummer 1, maar laat het de laatste wedstrijden afweten. Ze denken er te makkelijk over en kregen twee weken terug nog een pak slaag van Edith Stein. Edith Stein heeft laten zien dat het de ploeg van trainer Ibo pijn kan doen. Met een 6-1 overwinning liet Edith Stein de pijnpunten zien. Zuid West moet dus gebrand zijn om zicht te revancheren.

De andere halve finale werd op de laatste wedstrijd bekend. Diamant pakte de koppositie, waardoor zij tegen Hofstad MH spelen. Dit belooft een fysiek potje te worden. Beide ploegen willen dolgraag naar de finale. In een eerder duel ging Hofstad MH er met een 4-2 overwinning van door. Beide ploegen bevinden zich in een topvorm. Ook deze wedstrijd wordt er een om je vingers bij af te likken, tenminste dat hoopt de organisatie.

We sluiten het programma wat bekend is af met de FINALE van de Nadine Noordam League. In een onderling duel strijden Heldring en Hofstad MH om het kampioenschap. Dit belooft een zinderend potje te worden. In de competitiewedstrijd was Heldring een maatje te groot, waardoor zij ook voor deze wedstrijd favoriet zijn. Toch moet je Hofstad MH niet onderschatten. De dames zijn fel, gepassioneerd en strijdvol. Hierdoor hebben de dames zich in de kijker gespeeld.

De volgende finales zijn nog niet bekend. Ik kan u wel beloven dat ADO Den Haag TV, Scouting en de opdrachtgevers komen kijken naar deze geweldige finaledag waarin “respect en sportiviteit” centraal staan! Iedereen is van harte welkom!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • Albert Heijn
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia