Nieuws & Verslagen

Nieuws

Afgelopen vrijdag was de laastste speelronde in de VO Voetbal League. Aanstaande vrijdag zijn de finales van de drie poules. Hierin waren een hoop finalisten bekend, behalve in de Danny Bakker League. In de laatste wedstrijden waren er geen grote verassingen.

Voor Johan de Witt zit de editie erop. Dit hele goede team kreeg het niet voor elkaar om zich te plaatsen voor de finaledag. Tegen de Einder bleef het steken op een 3-3 gelijkspel. Hierin was het opmerkelijk dat de Einder haar beste wedstrijd van het seizoen speelde. Jammer dat dit zo laat pas van start kwam, maar beter laat dan nooit. We hopen beide ploegen volgend jaar weer terug te zien bij de VO Voetbal League.

Hofstad MH moest winnen van Flex College om zich van een finale plek te verzekeren. In deze wedstrijd hadden zij het vrij moeilijk tegen het Flex College. Hofstad MH moest tot het uiterste gaan om er uinteindelijke een 7-5 overwinning uit te halen. Deze werd in de tweede helft over de streep getrokken. Hostad MH plaatste zich dus voor de finaledag. 

Edith Stein won met 5-0, doordat Roemer Visscher niet op kwam dagen. Dit was tevens het geval bij Diamant - Zuid West. Koploper Zuid West was niet aanwezig en verloor de wedstrijd en koppositie aan Diamant. 

In de laatste wedstrijd nam Heldring College het op tegen Maris College. Heldring was de gehele wedstrijd de betere ploeg en sterspelers Eric en Refajo waren in uitstekende vorm. Mede door deze twee spelers won Heldring gemakkelijk met 6-2 de wedstrijd. Beide ploegehn hopen we volgend jaar weer te zien in deze league.

Dit betekent dat de vier finalisten duidelijk zijn. Dit resulteert in de volgende halve finales:

Diamant College - Hofstad MH

Zuid West - Edith Stein

Deze worden aanstaande vrijdag (12-4) gespeeld, waarna de winnende teams op een later tijdstip uitmaken wie de Danny Bakker League wint.

 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • Albert Heijn
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia