Nieuws & Verslagen

Nieuws

Nog drie speelronden tot het einde van de ADO Den Haag VO Voetbal League 18/19. De spanning neemt toe in elke competitie. Aanstaande vrijdag is het eindelijk weer de beurt aan de Nadine Noordam League. Daarin speelt de Top-4 de halve finales. Hiernaast speelt de Danny Bakker League hun ener laatste wedstrijd.

Topsporthal

In de eerste halve finale nemen Heldring College en Roemer Visscher het tegen elkaar op. Tijdens deze halve finale staat er een hoop op het spel. Heldring kan hun tweede titel op rij pakken en wilt dit ten kosten van alles presteren. Roemer Visscher is de underdog en won niet het competitieduel van Heldring College. Roemer Visscher zal uit zijn op revanche. Deze wedstrijd start om 17.15 in de Topsporthal. Kan Roemer Visscher voor een verassing zorgen

De tweede halve finale kan alle kanten op . Hofstad MH en Diamant zijn aan elkaar gewaagd. Dat is een ding wat zeker is. Beide ploegen hebben een lange maand stil gestaan en zijn van plan om de overwinning te pakken voor de finaleplaats. Ze zullen dus gelijk scherp moeten starten. In een eerder duel wist het fanatieke Hofstad MH met 1-0 te winnen. Kunnen zij dit kunstje herhalen?

Roemer Visscher zal verslagen zijn. In de Danny Bakker League kregen zij afgelopen vrijdag een pak slaag van Johan de Witt. Toch moeten zij snel weer opkrabbelen, want Diamant staat te wachte. De nummer twee van de competitie heeft nog een overwinning nodig om zich te plaatsen. Voor Roemer Visscher is dit hun laatste kans. Anders zit de competitie er voor hun op.

Zaal B

Zuid West O16 is nog steeds ongeslagen. Met veel moeite werd de laatste wedstrijd afgesloten (5-4). Nu is het aan Edith Stein de beurt om het Zuid West moeilijk te maken. Edith Stein heeft punten nodig om aan te haken bij de top. Een overwinning is essentieel voor het bereiken van de finaledag en net op dit moment krijgen ze een wedstrijd tegen de koploper.

Hierna volgt een echte clash die hoogst waarschijnlijk op het scherpst van de snede gespeeld gaat worden. Nummer 3 tegen Nummer 4 oftewel Hofstad MH tegen Johan de Wit. Hofstad MH liet afgelopen vrijdag dure punten liggen tegen De Einder. Weer puntenverlies zal hun finaleplaats in gevaar brengen. Johan de Witt heeft een uitstekende ploeg die in de combinatie een genot voor het oog is. Echter zullen zij het lastig krijgen tegen het fysieke Johan de Witt.

Voor Flex College en Maris College zit het seizoen er eigenlijk wel op. Twee stabiele teams die niet tegen de top waren opgewassen. Deze twee teams verdienen wel een hoop respect op gebied van sportiviteit, begeleiding en wedstrijdbeleving. Toch zal deze wedstrijd vooral om de eer gaan. Het is dan ook de vraag welk team dit gaat winnen.

We sluiten af met De Einder O16 tegen HeldringO16. Ook deze wedstrijd zal vooral om de eer gaan. Heldring O16 beschikt over een goed team, maar weinig discipline. Hierdoor zijn ze tal van punten misgelopen in de afgelopen periode. De Einder wil graag de lijn van afgelopen vrijdag doortrekken tot het einde van het seizoen.

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • Albert Heijn
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia