Nieuws & Verslagen

Nieuws

In de elfde speelronde van de VO Voetal League was het de beurt aan alle teams in de Lex Immers League om hun zevende wedstrijd te spelen. Dit betekent dat er nog weinig wedstrijden zijn om zich te kwalificeren voor de finaledag. Hiernaast kwam Parnassia om bezoek om de speler te voorzien van een themabijeenkomst. In deze themabijeenkomst stonden “Verslavingen” centraal.

De Einder en Lyceum Ypenburg mochten aftrappen voor de eerste wedstrijd van deze speelronde. Lyceum Ypenburg is een ploeg dit laat in vorm komt. Dit blijkt uit de goede resultaten. Ook vandaag waren zij een maatje te groot voor de Einder. Met goed spel liep Lyceum Ypenburg uit naar een 3-0 voorsprong. Vervolgens scoorde de Einder nog een goal, maar kregen zij het niet meer voor elkaar de aansluiting te maken. Lyceum Ypenburg staat nu op 34 punten en kan de finaledag nog bereiken. Echter is Lyceum Ypenburg afhankelijk van de andere teams.

De volgende wedstrijd was een show voor de VO Voetbal League. Voor de toeschouwers een geweldige wedstrijd. Vanaf de eerste minuut was het tempo loog en maakte Zuid West en Hofstad MH er een spektakelstuk van. Het bleef spannend en met een 4-3 voorsprong voor Hofstad MH gingen we rusten. In de tweede helft was het alleen van Hofstad MH genieten. Met countervoetbal besliste het team in de tweede helft de wedstrijd. Uiteindelijk werd deze enerverende wedstrijd 10-5.  Marwan (Hofstad MH) en Ibrahim (Zuid-West) maakte een hattrick. Hofstad MH pakte hiermee de vierde plaats af van Roemer Visscher en is volop in de strijd om de finaledag. Een outsider voor de titel!

Edith Stein overklaste Heldring College in de derde wedstrijd. In deze wedstrijd had Heldring College niks te vertellen. Hierdoor gaven ze hun kansen om de finaledag weg. Edith Stein floreerde met tempo-aanvallen en wist verschillende kansen genadeloos af te straffen. Met 40 punten staat Edith Stein op de derde plek, maar Edith Stein krijgt nog de nodige moeilijke wedstrijden.

Rebound was kansloos tegen Diamant. Rebound is de hekkensluiter van de competitie en was als enigste team niet aanwezig bij de themabijeenkomst. Dit is ook een van de redenen dat zij zo laag geklasseerd staan. Diamant heeft zich, na het verlies tegen koploper Maris, weer positief laten zien. Soufiane was de Man of de Match met verschillende acties en prachtige goals. Deze speler van de week is ook uitgenodigd voor de VO Voetbal League All Start dag. Hij zorgde voor de 6-2 overwinning van Diamant College.

Roemer Visscher wist voor de wedstrijd dat zij moesten winnen tegen Maris om de top-4 klassering te behouden. Tegen de koploper werd dit ontzettend moeilijk. Maris startte sterk zonder Jason en kwamen vroeg op voorsprong. Vervolgen kwam Roemer Visscher met Rayvien terug in de wedstrijd. Zo ging het de gehele wedstrijd tot de 5-4 van Maris College viel. Hierna was de wedstrijd afgelopen en pakte Maris hun zevende overwinning. Zij gaan voorlopig nog lachend aan kop met nog twee wedstrijden te spelen.

Save the Date: Voor alle spelers van de week is er op zondag 14-4-2019 een All Star event in ons eigen Cars Jeans Stadion. Zorg dus dat je deze in je agenda zet!!

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • Albert Heijn
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia