Nieuws & Verslagen

Nieuws

Na een week vakantie is het vrijdag weer hoog tijd voor de VO Voetbal League. Aanstaande vrijdag wordt er een gehele speelronde in de Lex Immers League afgewerkt. We gaan richting de finaledag en voor veel scholen breekt hun laatste kwalificatiekans aan. Voor Hofstad MH O14 en Heldring O14 breekt het moment van de waarheid aan. Tevens worden alle wedstrijden gespeeld in de Tosporthal en zal Parnassia aanwezig zijn voor een themabijeenkomst voor 2 extra punten. Deze punten kunnen van essentieel belang zijn in de kwalificatie dus zorg dat je 30 min. voor de wedstrijd aanwezig bent.

Verzamelen

Themabijeenkomst

Speeldag 11

08-03-2019

Kleedk. Thuis Uit Kleedk. Zaal Kleedkamer Themabijeenkomst
16:00 16:30 – 17:00 1 De Einder O14 Lyceum Ypenburg O14 2 TSH 2
16:30 17:00 – 17:30 4 Hofstad MAVO O14 Zuid West O14 3 TSH 3
17:00 17:30 – 18:00 1 Edith Stein O14 Heldring College O14 2 TSH 2
17:30 18:00 – 18:30 4 Rebound O14 Diamant O14 3 TSH 3
18:00 18:30 – 19:00 1 Roemer Visscher O14 Maris College O14 2 TSH 2

We starten om 16:30 met een kraker in de onderste regio. Lyceum Ypenburg (nummer 7) neemt het op tegen de hekkensluiter. De Einder kan een overwinning goed gebruiken om een mooi eind van de competitie in te zetten. Echter is Lyceum Ypenburg in topvorm. Vorige week wonnen zij verassend en met goed positiespel van R. Visscher. Kunnen zij deze huidige vorm doorzetten?

Over goeie vorm gesproken….Hofstad MH is onderweg naar de Top-4 en zijn al een paar wedstrijden onnavolgbaar. Nieuwe impulsen hebben gezorgd voor een herstart van dit team. De druk ligt hoog bij Hofstad MH, omdat zij dolgraag de finaledag willen bereiken. Dit moet zeker ten koste gaan van Zuid-West. Deze laag geklasseerde ploeg beschikt over veel kwaliteit. Echter is dit verre van een compleet team. Dit is terug te zien op het veld. We hopen dat zei zich kunnen herstellen tegen Hofstad MH, maar dit gaat zeer moeilijk worden.

Edith Stein en Heldring College zullen in een onderling duel de top-4 kunnen doen wankelen. Edith Stein is een hele stabiele ploeg. Zij draaien goede resultaten en staan als derde gepositioneerd in de stand. Toch is Heldring College een geduchte tegenstander. De laatste twee wedstrijden gewonnen en hebben een overwinning nodig om de Top-4 binnen te stormen. Al met al een mooi affiche.

Diamant College moet het verlies tegen koploper Maris College wegspoelen. Dit kunnen zij doen tegen Rebound College. Diamant heeft een overwinning nodig tegen het moeilijk bespeelbare Rebound. Zij zijn met een heel nieuw team onderweg naar een goede klassering. Toch zal Diamant moeten winnen voor een plaats op de finaledag.

Het slotstuk van de dag is een onderonsje tussen de nr.1 en nr. 4 van de Lex Immers League. Maris is zo goed als zeker van de finaledag en met een overwinning kan het niet meer misgaan. Roemer Visscher moet zich revancheren na een twee verloren wedstrijden. Hierdoor komt de finaledag in gevaar en R. Visscher zal de hete adem van de ploegen onder hun voelen. Deze wedstrijd zal dus zeer bepalend zijn voor het verdere verloop van de competitie. We gaan het zien!

Ons Instagram-account bereikt bijna de 200 volgers. Bij 200 volgers wordt er een mooie prijs uitgedeeld aan een volger! Help ons dus groeien!!

 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • Albert Heijn
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia