Nieuws & Verslagen

Nieuws

Na een succesvolle eerste speelronde staat aanstaande vrijdag speelronde 2 van de ADO Den Haag VO Voetbal League op programma. Aanstaande vrijdag worden de overige vier wedstrijden van de Danny Bakker League gespeeld. Hiervoor zal er in de Topspsorthal de Nadine Noordam League worden afgetrapt. Deze poule bestaat uit zes teams en de eerste drie wedstrijden worden vrijdag gespeeld.

Speeldag 2

30-11-2018

Thuis   Uit   Zaal Uitslag
16:45 – 17:15 Diamant MO17 1 De Einder MO17 4 TSH  
17:15 – 17:45 Heldring College MO17 2 Hofstad MAVO MO17 3 TSH  
17:45 – 18:15 Roemer Visscher MO17 1 Rebound MO17 4 TSH  
18:15 – 18:45 De Einder O16 2 Flex College O16 3 TSH  

Om 16:45 zullen het Diamant College en de Einder de eerste wedstrijd in de Nadine Noordam League spelen. De Diamant is de nummer 4 van vorig seizoen en wilt komend seizoen dit resultaat evenaren. De Einder zal alles in de strijd gooien om het Diamant College moeilijk te maken.Kunnen de meiden van het Diamant College de eerste overwinning van hun school pakken?

De tweede wedstrijd is, op basis van vorig seizoen, de topper van de dag. De finale van afgelopen seizoen staat op het programma. Voormalig kampioen Hofstad Mavo speelt tegen verliezend finalist Heldring College. Heldring College ziet deze wedstrijd hoogswaarschijnlijk als revanche en zal de verloren finale nog niet vergeten zijn. Al met al belooft dit een kraker te worden.

Als derde is het de beurt aan nieuwkomer Rebound. Rebound School gaat het opnemen tegen het Roemer Vissscher College. Roemer Visscher MO17 heeft kunnen genieten van de O14 en wilt waarschijnlijk met hetzelfde spel de punten pakken. Echter beschikt Rebound over veel kwaliteiten. Dit was ook al te zien bij hun O14-team. Echter verloor Rebound-O14 van het Maris College. Kan Rebound MO17 de eerste punten pakken voor de Rebound School?

De laatste wedstrijd in de tosporthal gaat tussen twee teams uit de Danny Bakker League. De Einder en het Flex College hebben het geluk om op deze prachtige locatie af te sluiten. De Einder is de verliezend finalist van afgelopen jaar. Deze finale verloor de Einder nipt, terwijl zij de gehele wedstrijd met een man minder speelde. Dit jaar opent de Einder tegen nieuwkomer Flex College. Van het Flex College weet de organisatie nog vrij weinig en zal zich laten verassen aanstaande vrijdag.

Hierna verplaatsen we de competitie naar Zaal B om de eerste speelronde van de Danny Bakker League af te sluiten.

Speeldag 2

30-11-2018

Thuis   Uit   Zaal Uitslag
19:15 – 19:45 Heldring College O16 1 Hofstad MAVO O16 2 ZAAL B  
19:45 – 20:15 Johan de Wit O16 2 Maris College O16 1 ZAAL B  
20:15 – 20:45 Roemer Visscher O16 1 Zuid West O16 2 ZAAL B  

Om 19:15 speelt het Heldring College hun eerste duel tegen Hofstad MAVO. Het heldring College wist zich vorig jaar voor de finale dag te plaatsen. Toen was Edith Stein een maatje te groot. Dit jaar is de Danny Bakker League een voorbode voor kwaliteit, want net als de competitie zijn alle teams breed bezet. 

Johan de Wit en het Maris College willen in een onderling duel de eerste drie punten van de competitie pakken. Beide ploegen willen een hogere eindklassering behalen dan afgelopenn seizoen. Dan is het van essentieel belang om de eerste drie punten te pakken.

We sluiten deze vrijdag af met een onderling duel tussen Roemer Visscher en Zuid West. Afgelopen Vrijdag werd dit duel in de onderbouw beslist door het RVC. RVC was namelijk met 5-1 te sterk voor Zuid West. Deze derby staat dus voor de tweede maal in twee weken op het programman en dit zal voor extra druk zorgen op het team van Zuid West.

Er staan weer mooie affiches op het programma vrijdag 30 November. Alles zal plaatsvinden in de Topsporthal en Breedtesporthal B van de Zuiderpark Campus in Den Haag. Voor wedstrijdbeelden van afgelopen speelronde en al het nieuws verwijzen we jullie naar onze vernieuwde Instagram  #adovovl. 

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia