Informatie

Om de club ADO Den Haag te mogen vertegenwoordigen in het VO Voetbal League project, zijn er een aantal regels die voor iedereen gelden. Bij overtreding van één van deze regels zal een gesprek volgen met de trainer en mogelijk zelfs verbanning uit het team. Zorg er dus gezamenlijk voor dat ADO Den Haag binnen de Haagse regio een positieve en correcte uitstraling houdt.

 1. Gedraag je netjes en respectvol t.o.v. scheidsrechters, tegenstanders en teamgenoten. (Niet schelden, vloeken, schoppen en slaan!)
 2. Ben je het ergens niet mee eens of heb je een probleem, stap dan naar de trainer of begeleider en praat erover. Geef nooit kritiek in het openbaar. Houd de naam van ADO Den Haag hoog.
 3. Maak geen rotzooi in de kleedkamer, zorg dat de laatste speler de kleedkamer inspecteert. Douches uit, lichten uit, rommel in de prullenbak en de deur op slot. De kleedkamer dient schoon te worden achtergelaten.
 4. Zorg dat je altijd op tijd aanwezig bent, de aanvoerder coach meldt zich bij binnenkomst bij de wedstrijdleiding in de zaal!!
 5. Zorg dat je kleding altijd netjes en schoon eruit ziet, indien je wedstrijdshirt kapot is geef dit dan aan bij je teambegeleider.
 6. Het is niet toegestaan sieraden te dragen tijdens wedstrijden.
 7. Indien een speler verhinderd is om te spelen, bijvoorbeeld wegens ziekte of andere redenen, dan dient hij dit tijdig door te geven aan de teambegeleider
 8. Gedraag je netjes! Veroorzaak geen overlast voor anderen en mocht je op je gedrag worden aangesproken, blijf altijd beleeft en heb respect voor de ander!!
 9. Zorg dat je voldoende gegeten hebt voor de wedstrijd en drink genoeg. Water in de zaal is toegestaan, andere etenswaren en frisdranken NIET!!
 10. Je mag alleen het veld betreden als je team wordt omgeroepen is dit niet het geval neem je plaats op de aangewezen tribune.
 11. Schoenen die je buiten hebt gedragen of die afgeven (zwarte zolen) mag je niet gebruiken in de zaal!! Zorg dus voor zaalschoenen!!

Deel dit item

Founding Partners

 • ADO Den Haag in de Maatschappij
 • Gemeente Den Haag
 • Menzis
 • Albert Heijn
 • GGD

Preferred Suppliers

 • Parnassia