Informatie

De ADO Den Haag VO Voetbal League is een spannende zaalvoetbalcompetitie tussen verschillende scholen uit het voortgezet onderwijs in Den Haag! Er wordt gespeeld in 3 verschillende leagues per leeftijdscategorie. Elke league is vernoemd naar een speler van het eerste elftal van ADO Den Haag en ADO Vrouwen. De jongens onderbouw spelen hun wedstrijden in de Lex Immers League, de jongens bovenbouw in de Danny Bakker League en de meiden onder 17 spelen tegen elkaar in de Nadine Noordam League.

VOLG ONS NU OP INSTAGRAM: #ADOVOVL

De Nadine Noordam League bestaat uit een poule van 5 teams, de Lex Immer League uit 9 teams en de Danny Bakker League uit een poule van 10 teams. De Lex Immers League en de Danny Bakker League spelen een halve competitie. In de Nadine Noordam League spelen de teams een hele competitie. Alle wedstrijden duren 2 x 12,5 min (25 min) De wedstrijden zullen op vrijdag tussen 16.45 en 20:45 uur gespeeld worden in de sportcampus in het Zuiderpark. Na de reguliere competitie zullen de bovenste 4 teams van elke poule uit elke league zich plaatsen voor de finaledag die gespeeld zal worden in de sportcampus (datum: 17 april 2020.)

De ADO Den Haag VO Voetbal League draait om meer dan alleen voetbal. Gedurende de competitie staan normen en waarden hoog in het vaandel. Buiten de punten die de teams kunnen behalen met de wedstrijden kunnen de teams bonuspunten verdienen voor het op tijd komen (compleet team, sportief gedrag te vertonen tijdens de wedstrijden, het dragen van het schoolwedstrijdshirt en het bijwonen van de themabijeenkomsten (kleedkamersessies !!) De punten die hiermee verdiend worden, tellen mee in de competitie stand.

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia