Competities

De ADO Den Haag VO Voetbal League is uiteraard niet alleen voor jongens! Ook voor meiden onder 17 is er een competitie opgericht! Meiden voetbal is de snelst groeiende sport onder meisjes en zeker sinds het afgelopen EK willen steeds meer meisjes gaan voetballen. De Nadine Noordam League is voor meiden een mooie manier om kennis te maken met voetbal en om je talenten te ontdekken. ADO Vrouwen is zeer betrokken bij deze meiden league, dus misschien zien we in de toekomst wel meiden in ADO Vrouwen 1 spelen die zijn begonnen in de Nadine Noordam League! 

De Meiden League is vernoemd naar Nadine Noordam, speelster van ADO Vrouwen en gedebuteerd als international bij Nederland-O19. Nadine is een echt rolmodel en is zeer betrokken bij de ADO Den Haag VO Voetbal League!

Hoi allemaal,

Ik ben Nadine Noordam, speelster bij de ADO den Haag vrouwen. 
Toen ik 6 jaar werd mocht ik eindelijk voor het eerst gaan voetballen. Dit deed ik tot mijn 14e jaar bij Westlandia uit Naaldwijk. 

Ik heb daar lang gevoetbald tussen de jongens. Daarna was het tijd om tussen de vrouwen te gaan voetballen. Ik kon terecht bij Jong ADO den Haag. Maar voor ik het wist mocht ik doorstromen naar het eerste elftal. Daardoor speel ik nu voor het vierde seizoen in de Eredivisie vrouwen. Ik hou ervan om in het veld lekker de strijd aan te gaan en de beuk erin te gooien! 

Ik heb heel veel voetbal-ambities en wil graag het hoogste bereiken. Nu in Nederland. En later misschien nog wel eens bij een mooie club in het buitenland. Ik wens jullie heel veel plezier toe in de ADO Den Haag VO Voetbal League en ik zal proberen langs te komen om te kijken naar jullie verrichtingen. Helaas worden onze competities op dezelfde avond gespeeld!

Liefs, 

Nadine                    

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia