Competities

In de Lex Immers League zullen de schoolteams van de jongens onder 14 zich met elkaar meten! Ontwikkeling en plezier staat voorop in de league die vernoemd is naar één van de beste spelers die de jeugdopleiding van ADO Den Haag heeft voortgebracht!

Lex Immers debuteerde in 2007 in het eerste elftal van ADO Den Haag en werd al snel een vaste waarde met als hoogtepunt het bereiken van Europees voetbal met ADO Den Haag!! In 2012 vertrok Lex Immers naar Feyenoord waar hij 3,5 jaar in het eerste elftal speelde. In totaal heeft Lex Immers meer dan 250 wedstrijden in de eredivisie gespeeld waarin hij meer dan 50 goals maakte en 30 assists gaf!! Waarschijnlijk herinnert iedereen nog wel de geweldige volley die hij maakte tegen FC Utrecht in 2011.

Na wat omzwervingen via Cardiff City en Club Brugge is Lex Immers weer terug bij de club waar het allemaal begon! Lex Immers is het voorbeeld dat hard werken loont!!  

Beste O14 Giganten,

Ik ben zeer blij om ook dit seizoen ambassadeur te mogen zijn van de VO Voetbal League. De afgelopen jaren heb ik veelal goed nieuws gehoord over mijn O14 competitie. Hiernaast heb ik af en toe nog verschillende foto’s en video’s kunnen zien van eerdere seizoenen. Dit was voornamelijk genieten geblazen.

Ik wens alle deelnemers van de VO Voetbal League dit seizoen heel veel succes, maar vooral de deelnemers van de O14 league. Ik hoop dat ik jullie weer kan bewonderen als ik op deze site kijk. Hiernaast wil ik dat jullie al jullie dromen gaan verwezenlijken door hard te werken, maar op een respectvolle manier!!

Groetjes,

Lex Immers

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia