Competities

De Danny Bakker League is vernoemd naar één van de grootste talenten die de jeugdopleiding van ADO Den Haag heeft voortgebracht! Danny Bakker is een talentvolle middenvelder die al in 2013 in het eerste elftal van ADO Den Haag debuteerde en zijn 1e doelpunt maakte in de eredivisie! Anno 2018 heeft Danny als 23-jarige speler 112 eredivisie duels achter zijn naam staan. Hiernaast heeft Danny in al zijn duels nog nooit een rode kaart gekregen. Een keihard werkende, maar respectvolle voetballer!

Ook haalde hij ondanks zijn drukke trainingsprogramma zijn HAVO Diploma in 2013 op het Segbroek College in Den Haag. Danny heeft daarmee bewezen dat goede schoolresultaten niet hoeven te lijden onder het voetballen!

Beste O16 Talenten,

Ik hoop dat we ook dit jaar weer kunnen genieten van de deelnemers aan mijn eigen zaalcompetitie. De afgelopen jaren heb ik geweldige beelden gezien en verslagen gelezen over de competitie. Dit maakt mijn een trotse ambassadeur van de VO Voetbal League.

Ook in 2018 hoop ik weer te genieten van de mooie acties, prachtige driehoekjes en oogstrelende goals die de Danny Bakker League mij in al die jaren al heeft gebracht.

Hiernaast zullen in deze talentenvijver genoeg jongens zijn die ook mijn pad willen bewandelen. Tegen deze jongens wil ik zeggen dat je altijd respectvol moet blijven. Wie respect geeft krijgt respect zeg ik altijd. Hiernaast hard je best blijven doen op school. Dit zal later een positieve steun geven aan je verdere leven.

Groetjes,

Danny Bakker

Deel dit item

Founding Partners

  • ADO Den Haag in de Maatschappij
  • Gemeente Den Haag
  • Menzis
  • GGD

Preferred Suppliers

  • Parnassia